Prijs

Award voor het winnende idee

Award voor het winnende idee

Het beste idee van de Ideeënprijsvraag In de kiem gescoord – Beton voor de natuur wordt beloond met een voucher ter waarde van € 5.000 voor research of advies voor de verdere ontwikkeling van het idee. De winnaar mag ook de Award in ontvangst nemen.

Het bedrag van de voucher is door de winnaar zelf te besteden voor nader onderzoek, ongeacht of het gaat om een technisch haalbaarheidsonderzoek of een marktonderzoek. De winnaar kan dit bedrag aanwenden bij een door hem zelf te kiezen bureau. De offerte van dit bureau toetsen wij op inhoud en prijs/prestatie verhouding. Wij verlenen dan opdracht en de factuur gaat naar ons. De inzender ontvangt na afronding van het onderzoek de verslaglegging, wij voldoen de rekening.

Met de resultaten van het onderzoek kan de winnaar zelf desgewenst het idee/product verder uitwerken en/of op de markt brengen. Op verzoek kan hierbij gebruik gemaakt worden van het relatienetwerk van het Cement&BetonCentrum.

 

De ideeënprijsvraag "In de kiem gescoord" is een jaarlijks terugkerende prijsvraag, bedoeld om innovatie in betonontwikkeling te stimuleren. Thema van de vijfde editie (2013) is Beton voor de natuur. De prijsvraag is een initiatief van het Cement&BetonCentrum.